Gemeente Dongen

Laatste werkzaamheden project Centrumring

Publicatiedatum: 23-8-2011

Vanaf deze week voert de gemeente de laatste werkzaamheden uit aan project Centrumring. De Sint Josephstraat krijgt tussen de nieuwe Jan Mertenslaan tot en met de kruising aan de Julianastraat nieuwe bestrating en voetpaden. De werkzaamheden duren tot 16 september. Er geldt een omleidingsroute voor alle verkeer.

Na de herinrichting van de Sint Josephstraat staan nog enkele werkzaamheden op de planning. Op de Jan Mertenslaan laat de gemeente lijnen aanbrengen. Daarnaast krijgt de Akkermansstraat een nieuwe aansluiting op de Sint Josephstraat. Dit wordt een wat hogere inrit, die duidelijk maakt dat verkeersdeelnemers een gebied naderen waar je 30 kilometer per uur mag rijden. Verder laat de gemeente de riolering in de Schoenmaker, Wagenmaker en Akkermansstraat repareren. In het najaar plant de gemeente leibomen en haagjes.

Meer weten?
Bewoners in de directe omgeving van het project Centrumring hebben bewonersbrieven ontvangen bewonersbrieven over de werkzaamheden en de voortgang. Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider P.P. Philipsen, telefoon 14 0162 of e-mail pphilipsen@dongen.nl of vraag de digitale nieuwsbrief Centrum Nieuws aan via communicatie@dongen.nl.