Politie Hollands Midden

Noordwijkerhout - Gewijzigde openingstijden politiebureau

Noordwijkerhout, 23-08-2011 o Het politiebureau van Noordwijkerhout is sinds maandag 22 augustus geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 13.00 uur. Van 09.00 uur tot 10.30 uur kunnen bezoekers alleen op afspraak terecht.

Door een afspraak in te plannen via 0900-8844, kan er een uitgebreide aangifte worden opgenomen en hoeft een aangever niet te wachten. Doordat er op afspraak gewerkt wordt, kan er dus meer service worden geboden aan aangevers.

Sinds maandag 22 augustus zijn de nieuwe openingstijden ingegaan. Het politiebureau is minder lang open dan voor de zomerperiode. De politie heeft besloten over te gaan op de nieuwe openingstijden na overleg met de gemeenten Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Er is onderzocht in een periode van twee maanden hoeveel bezoekers het politiebureau heeft gehad. Uit het onderzoek bleek dat gezien het aantal bezoekers, een kortere openingstijd mogelijk is.

Aangifte doen? Bel eerst 0900-8844! Aangifte doen bij de politie kan op verschillende manieren. U kunt telefonisch aangifte doen, via internet of op het politiebureau. In dat laatste geval moet u wel eerst telefonisch een afspraak maken. Ook moet u vaak een aantal documenten bij de hand hebben als u aangifte wilt doen. Wilt u weten welke dat zijn, bel dan eerst 0900-8844.

Aangifte doen Doe altijd aangifte bij de politie als u slachtoffer bent geworden van een misdrijf, zodat een onderzoek ingesteld kan worden naar de dader, de politie weet wat er speelt in uw wijk en gericht toezicht kan houden en kan de politie een onderzoek instellen naar de dader. Aangifte doen kan op verschillende manieren:

o via internet: www.politie.nl/aangifte; o telefonisch: via het nummer 0900 8844; o op het politiebureau (ook na een telefonische afspraak).

Welke manier van aangifte doen het beste bij uw situatie past, hangt af van een aantal dingen, bijvoorbeeld: is er geweld gebruikt, kent u de dader? Uiteraard speelt ook uw persoonlijke voorkeur mee. Neem in alle gevallen eerst contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief), zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.