FloraHolland


Presentatiemogelijkheden voor kwekers in Pyramide

NAALDWIJK (23 augustus 2011) - Inkoopcentrum Pyramide biedt zowel kwekers, breeders als handel de mogelijkheid om noviteiten, eerste seizoensartikelen, nieuwe rassen of producten extra in de spotlights te laten staan. Op de middenas van de inloop naar Pyramide zijn zodoende drie vitrineachtige presentatiemogelijkheden te vinden. Ideaal om presentaties te houden die aansluiten op de seizoenen, geefmomenten en (inter)nationale promotiecampagnes.

De vloeroppervlakte per vitrine is 135x100x200 cm. Dit zijn open vitrines met vier spotlights in de top waardoor de producten goed worden uitgelicht. Per week kunnen deze ruimtes gereserveerd worden. Het product hiervoor moet op vrijdag of zaterdag aangeleverd worden bij Zuidkoop in De Lier. Zij zorgen voor een passende verwerking van het product en plaatsen dit inclusief een bordje met informatie op maandagochtend bij de presentatie. Indien nodig geven zij ook water en verzorgen het onderhoud, zodat de presentatie er tot en met vrijdag perfect bij staat. Alle bezoekers van Pyramide komen per bezoek tweemaal langs de presentatie. In de vitrine wordt ook aangegeven waar het product te koop is binnen Pyramide. Tevens is het mogelijk de presentatie periodiek vast te leggen.

Voor het huren van een vitrine en meer informatie kunt u een mail sturen naar marketing@pyramide-cc.nl of contact opnemen met Rens de Jonge via tel. nr.: 0174 - 63 33 63.