Gemeente Ermelo


Cursus Aquafit4you van start

Op dinsdag 23 augustus start een 10 weekse cursus Aquafit4you in zwembad Calluna. Dit is een fitnessprogramma in het water, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal ontwikkelde apparatuur. Er wordt gewerkt aan conditieverbetering, vetverbranding en spierversterking.

Naast het Aquafit 4you zijn er diëtistes betrokken bij het programma. U kunt hen bezoeken (wanneer u dat wilt) om uw voeding te laten beoordelen en een voedingsadvies te krijgen. Een goed uitgebalanceerde voeding helpt u om uw streefgewicht te bereiken en om spiermassa op te bouwen. De combinatie van bewegen en de juiste voeding zorgt ervoor dat u een optimaal resultaat zult behalen. Bij de diëtiste kunt u terecht voor een advies over uw voeding en tevens over het gebruik van een maaltijdvervanger. De kosten van de diëtistes kunnen met een verwijzing gedeclareerd worden bij de verzekering.

Persoonlijke informatie krijgt u op de introductieavond op 23 augustus. De cursusweken zijn vervolgens week 35 t/m 45. U kunt zich aanmelden aan de receptie van Calluna: tel. (0341) 55 42 44.

Kijk voor meer informatie, lestijden en kosten op www.calluna.org.

Calluna