Checkbedrijfsnaam komt met unieke tool voor bedrijfsnaamonderzoek


Écht zeker weten of een bedrijfsnaam toekomstbestendig is?

DEN HAAG, 20110822 -- Vanaf nu kunnen ondernemers op www.checkbedrijfsnaam.nl op een makkelijke wijze erachter komen of een bedrijfsnaam risico’s met zich mee brengt of juist vrij is. Hiermee brengt Checkbedrijfsnaam meer zekerheid in het handelsverkeer. Intelligente koppelingen met de belangrijkste registers voor bedrijven Via koppelingen naar én het Handelsregister van de Kamer van Koophandel én het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom én het Nederlandse Domeinregister wordt via één slimme zoekopdracht duidelijk of een naam vrij is of juist niet. Hierdoor kan een ondernemer snel een goed beeld krijgen van de beschikbaarheid of bruikbaarheid van een bedrijfsnaam, merknaam of domeinnaam.

Checkbedrijfsnaam biedt ondernemers ook het gemak en de zekerheid door de benodigde registers door te zoeken en op basis van de resultaten een advies te geven over het gebruik van een gewenste bedrijfsnaam. Volgens de directeur van Checkbedrijfsnaam, Arnout Cavadino, biedt Checkbedrijfsnaam momenteel het beste overzicht voor startende bedrijven . 

Bedrijfsnaamonderonderzoek,  verschillende onderzoeken naar wens.
Om tegemoet te komen aan de wensen van ondernemers biedt Checkbedrijfsnaam vier verschillende scans.


  • Webscan, een gratis mogelijkheid om snel te checken of een naam al is geregistreerd.

  • Quickscan, een overzicht van geregistreerde namen waarbij de resultaten worden gepresenteerd samen met een geautomatiseerd advies, inclusief overzicht van locaties, Merk Klassen en gebruikte domein-extensies.

  • Maxscan, een overzicht waarbij ook door de adviseurs van Checkbedrijfsnaam ook wordt gekeken naar gelijk klinkende namen om het risico verder te beperken.

  • Maxscan XXL, een overzicht van geregistreerde namen en creatieve voorstellen voor alternatieve namen die de kans op succes vergroten.



Meer informatie: www.checkbedrijfsnaam.nl