Gratis eten bestellen via Facebook


UTRECHT, 20110815 -- Van volgende week maandag tot en met vrijdag deelt Thuisbezorgd.nl elke minuut een gratis pizza of andere maaltijd uit via haar Facebook-pagina. De eten-bestelsite deelde in het verleden vaker gratis eten uit. Het hield onder andere gratis pizzadagen in België en Nederland.

Thuisbezorgd.nl begint haar gratis pizza actie op maandag 22 augustus om 16:00. Van maandag tot en met vrijdag 16:00 - 20:00 wordt er vervolgens elke minuut een gratis maaltijd van 10 Euro weggegeven. De actie is alleen geldig voor fans van Thuisbezorgd.nl op Facebook. De site roept haar klanten dan ook op ruim voor start van de actie fan van de Facebookpagina te worden. Hoe de actie precies zal verlopen houdt Thuisbezorgd.nl nog even voor zich.

De gratis pizzadagen van Thuisbezorgd.nl of dochterbedrijven in het buitenland (zoals enkele weken geleden Pizza.be) leveren vaak een stormloop van hongerige mensen op de sites op. De gratis pizza-dag in Belgie kostte zo’n 80.000 Euro. De gratis pizza-dag in Nederland zo’n 200.000 Euro.