Provincie Drenthe

tunnel nabij Ees

Verkeersmaatregelen N34 in verband met aanleg tunnel nabij Ees

Publicatiedatum
10 augustus 2011
Type
verkeersbesluit

Vanaf 22 augustus tot en met 15 november 2011 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit ten behoeve van de realisatie van een onderdoorgang in de N34 nabij Ees.

In verband met deze werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N34. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Gedurende de bouwperiode van de onderdoorgang zal het verkeer via een bypass om de bouwlocatie worden geleid.
* Vanaf 22 augustus worden gedurende circa twee weken voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en wordt de bypass aangelegd. Vanaf vrijdag 2 september 21.00 uur tot maandag 5september 06.00 uur is de N34, gedeelte vanaf Borger (aansluiting N374) tot de aansluiting Exloo, in beide richtingen geheel afgesloten voor het verkeer.
* Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
* Vanaf begin september maakt het verkeer gedurende circa acht weken gebruik van de bypass.

* Verder zullen er nog enkele weekendafsluitingen plaatsvinden, waarbij het verkeer zal worden omgeleid. Over de exacte data van deze weekendafsluitingen zal te zijner tijd nader worden gecommuniceerd.

De weersomstandigheden kunnen het tijdstip en/of de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer A. Mesken van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 56 15. U kunt ook http://www.verkeer.drenthe.nl/ raadplegen.

Kaart van de provincie Drenthe

Kaart van de provincie Drenthe