Gemeente Bergen op Zoom


Steunpunt de Wittenhorst in Halsteren definitief gesloten

Onlangs heeft de gemeenteraad besloten dat in het kader van de bezuinigingen het steunpunt in de Wittenhorst wordt gesloten.

Dit betekent dat het steunpunt, wat aanvankelijk gesloten was vanwege de zomerschoolvakantie, definitief gesloten zal blijven.

Tal van producten kunnen digitaal aangevraagd worden, waardoor men niet in persoon langs hoeft te komen. Het gaat hier om uittreksels uit de GBA en de burgerlijke stand, eigen verklaringen voor de aanvraag/verlenging van een rijbewijs, het doorgeven van verhuizingen. Het aantal digitale producten van het digitaal loket zal de komende maanden verder uitgebreid worden.

Voor alle producten van de centrale balie kan digitaal of telefonisch (140164 of 0164-277277) een afspraak gemaakt worden. De afdeling publieksdiensten werkt van maandag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur op afspraak;

Voor de bewoners van verzorgingstehuizen is de mogelijkheid aanwezig om op locatie een reisdocument aan te vragen. Hiervoor komt een medewerker van het team publieksdiensten en een fotograaf (voor de pasfoto's) een maal per jaar langs in het verzorgingstehuis.