Hoefnet

Nieuws

De nieuwe MenSport is uit!

17-08-2011

MenSport 6 werpt een blik vooruit op kampioenschappen en educatieve evenementen die in september excelleren. Uiteraard zijn de wereldkampioenschappen ponyspannen een belangrijke peiler: Wie zijn namens Nederland en België kandidaat voor de afvaardiging naar Lipica?

In diezelfde maand staan er ook een Nederlands kampioenschap Authentiek Gerij, Hippiade, MenSport-dag tijdens Horse Event, Prinsjesdag, Vlaams kampioenschap en KNHS SGW kampioenschappen voor de klassen 2 en 3 op het programma. MenSport 6 opent met een artikel over Top Speed Friesians, een bedrijf dat het kruisen van paardenrassen niet schuwt. Met maar één doel: het optimale paard voor de mensport.

En verder in MenSport -

o Primeur voor Terschelling: Friezen lanceren reddingsboot in zee. o Interview: Adrianne van Waardenberg-Nooren (KNHS manager Topsport non-Olympische sporten).
o Interview: MenSport neemt afscheid van Toos en Kees de Koning. o Veterinair: castratiemethoden.
o Bedrijf: Zadel- en tuigenmakerijen in kaart gebracht. o MenRoute: Lekker buiten rijden met Enjoy the Ride. o MenVereniging: De Hagelandse Aanspanning in België.

Tot slot -

o Koetserwaals.
o Columns van Bob van Asselt, Eef Piepers en Willy Meerts. o Wetenswaardigheden en aankondigingen.
o Wedstrijdverslaggeving: CHIO Aken, de Nederlandse kampioenschappen ponyspannen in Giethmen, Driving Event Zuid-Limburg en nog veel meer. o Belgisch nieuws.
o Productinformatie.