Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.45 uur

Utrecht, 12-08-2011

Zonder rijbewijs

BAARN- Op donderdag werd een jongen zonder rijbewijs achter het stuur vandaag geplukt. Omstreeks 17.50 uur zag een agent een auto rijden over de Eemnessersweg. Het viel hem op dat de bestuurder erg jong was.

Op de Professor Struijkenlaan kreeg de 17-jarige bestuurder uit Baarn een stopteken. De jongen verklaarde de auto te hebben meegenomen voor een ritje. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Poedersuiker

BAARN- Op dondermiddag werd een man met verdovende middelen aangehouden.

Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie de melding van overlastgevende personen aan de Stationsweg. Agenten gingen ter plaatse en troffen hier een aantal mannen aan. In een van de fietsentassenvan de mannen zag een agent een zakje met een kleine hoeveelheid wit poeder liggen. De agent vroeg aan de 37-jarige man uit Baarn wat dit voor poeder was. Hij gaf aan dat dit suikerpoeder was voor de pannenkoeken. Op dat moment griste de man het zakje uit de handen van de agent en rende hard weg. Hij werd ingehaald en kon worden aangehouden. De man verklaarde dat het witte poeder speed was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.