Ingezonden persbericht



Cor wint de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011

Nijmegen, 11 augustus 2011 - Na een spannende afvalrace hebben we een winnaar. Cor, op Wereldwijzer bekend als 'Beter laat dan nooit', is de winnaar van de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011. Cor gaat ervandoor met een vrijwilligerswerkreis van 7 weken naar Ghana aangeboden door Travel Active, een Nomad backpack en een gezondheidsconsult van Reisprik.nl.

Voor de eerste keer organiseerde de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums in samenwerking met Travel Active, Nomad en Reisprik.nl de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011. In de afgelopen 6 weken zijn er in totaal 15 vragen gesteld aan de deelnemers met vrijwilligerswerk als onderwerp. De deelnemers waren zeer fanatiek en daarom was de strijd tot aan het eind erg spannend.

Tijdens de laatste vraag moesten de overgebleven deelnemers raden hoeveel mensen via Travel Active vrijwilligerswerk hebben gedaan in 2010. Niemand heeft het exacte antwoord gegeven, maar de deelnemer die het dichtst bij het juiste antwoord zit is Cor. "Super leuk dat ik gewonnen heb! Ik hoop waar te maken wat er van me verwacht wordt", aldus Cor, winnaar van de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011.

Cor gaat in Ghana aan de slag als vrijwilliger bij het Nabari Child Care Project: een arm weeshuis met nauwelijks voorzieningen waar ongeveer 43 kinderen verblijven in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar oud. Als kersverse Nabari Child Care ambassadeur van Travel Active zal Cor zijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden in het weeshuis en verslag uitbrengen over zijn werkzaamheden, de gang van zaken en ontwikkelingen op het project.

Wil je meer informatie over de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz? Ga naar: www.wereldwijzer.nl/forum/vrijwilligerswerk-buitenland-quiz-2011

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.


Noot voor de redactie