Studio 54 opent opnieuw...op de radio: SiriusXM lanceert muziekzender Studio 54

Persbericht van PR Newswire

NEW YORK, August 10, 2011 /PRNewswire/ --

- 24/7 ultraretro dancezender zal shows uitzenden die gepresenteerd zullen worden door Marc Benecke, delegendarische dance-icoon
van Studio 54, en Myra Scheer, uitvoerend assistente van Steve Rubell, de
voormalige eigenaar van Studio 54

- De zender Studio 54 wordt geproduceerd door dance-icoon John "Jellybean" Benitez

- Elke week zullen luisteraars kunnen genieten van muziek die gedraaid wordt door de DJ van de openingsweek van Studio 54, DJ Nicky Siano

Sirius XM Radio heeft vandaag bekendgemaakt dat het Studio 54 Radio zal lanceren, een 24/7 reclamevrije zender die zich toewijdt aan de beste klassieke dance- en discomuziek als eerbetoon aan de muziek die vaak gespeeld werd in de legendarische club die gecreëerd werd door Steve Rubell en Ian Schrager. De zender zal muziek uitzenden die afkomstig is uit de schatkamers en speciale platenverzamelingen van insiders, waarvan een groot deel niet meer gespeeld is sinds de sluiting van de club.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20101014/ny82093logo )

SiriusXM's Studio 54 Radio zal uitgezonden worden op kanaal 15 en zal maandag 15 augustus om 17:00 uur ET voor het eerst te horen zijn.

De nieuwe zender zal dansclub klassiekers en disco uitzenden, waaronder muziek uit de jaren '70 en '80, en klassieke mixen uit de persoonlijke collectie van dance-icoon John "Jellybean" Benitez. De zender zal ook mixshows presenteren van de beste DJ's uit die tijd.

"We zijn blij bekend te mogen maken dat we de deuren van Studio 54 opnieuw 'openen' op de radio," zei Scott Greenstein, voorzitter en Chief Content Officer van SiriusXM. "Het is geweldig dat onze luisteraars met de lancering van Studio 54 Radio de kans krijgen om de muziek en sfeer van een ware iconische tijd opnieuw of voor het eerst te beleven. Als je er niet was, heb je het niet gehoord. Maar nu kun je het horen - alleen op SiriusXM."

De legendarisch portier van Studio 54, Marc Benecke, en Myra Scheer, uitvoerend assistente van de voormalige mede-eigenaar van Studio 54, Steve Rubell, zullen elke week in de The Marc and Myra Show interviews presenteren met insiders van Studio 54 uit de iconische tijd. De speciale gasten zijn, onder andere, originele hoofd van beveiliging, origineel barpersoneel, serveersters en kelners van Studio 54, bekende bezoekers van de club en beroemdheden.

"Studio 54 was net een spectaculaire komeet die even zijn schittering liet zien en daarna weer verdween," aldus Marc Benecke. "Of je nu in de club was of niet, deze show is voor jou. Marc en Myra zullen je naar de club brengen en je nog een nacht laten beleven."

"Tijdens mijn eerste werkdag bij Studio 54 had ik Andy Warhol aan de telefoon," aldus Myra Scheer. "Het was mijn taak om degenen op Steve's telefoonlijst uit te nodigen. Nu bellen Marc en ik ze om ze uit te nodigen voor onze show en om luisteraars uit te nodigen te luisteren naar fascinerende verhalen over waarom er tegenwoordig niets is wat met de club vergeleken kan worden."

Luisteraars van SiriusXM zullen muziek horen die gedraaid wordt door iconische DJ's en artiesten, inclusief de DJ's van de openingsweek van Studio 54, DJ Nicky Siano en iconische DJ John "Jellybean" Benitez, die de zender zal produceren.

"Ik verheug me erop de muziek te spelen waarop ik duizenden mensen heb zien dansen en die ik al heel lang niet op de radio heb gehoord," zei DJ John "Jellybean" Benitez.

Studio 54 is één van de meest bekende discoclubs ter wereld. De club, die in 1977 in New York City geopend werd, was een iconische ontmoetingsplaats voor acteurs, muzikanten, artiesten en beroemdheden. Studio 54 was het geesteskind van Steve Rubell en Ian Schrager.

Ga voor meer informatie over SiriusXM naar: http://www.siriusxm.com.

Over Sirius XM Radio

Sirius XM Radio is het Amerikaanse satelliet(radio)bedrijf. SiriusXM zendt meer dan 135 satelliet(radio)zenders uit met reclamevrije muziek en voorname sport -, nieuws -, discussie-, entertainment -, verkeers-, weers- , en gegevensdiensten aan meer dan 21 miljoen abonnees. SiriusXM biedt een verscheidenheid aan inhoud van veel van de grootste namen in entertainment, en van professionele sportdivisies, grote universiteiten en nationale nieuws- en discussieproviders.

De programmering van SiriusXM is beschikbaar op meer dan 800 apparaten, inclusief vooraf geïnstalleerde en andere radio's in auto's, vrachtwagens, boten en vliegtuigen, smartphones en mobiele apparaten en elektronicaproducten voor thuis en op het kantoor [http://shop.siriusxm.com ]. De programmering van SiriusXM is ook beschikbaar op siriusxm.com , Apple [http://www.siriusxm.com/oniphone/indexd.xmc?utm_source=ONIPHONEDIRECT& utm_medium=Other&utm_campaign=APP ] -, BlackBerry - en mobiele Android -apparaten.

SiriusXM heeft overeenkomsten met elke grote autoproducent en de radioproducten zijn te koop op shop.siriusxm.com en op verkooplocaties in het hele land.

Dit persbericht bevat "toekomstgerichte verklaringen" in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995. Onder dergelijke verklaringen vallen, maar zijn niet beperkt tot, verklaringen over toekomstige financiële en operationele resultaten, onze plannen, objectieven, verwachtingen en bedoelingen voor wat betreft toekomstige activiteiten, producten en diensten; en andere verklaringen die geïdentificeerd worden door woorden zoals "zal waarschijnlijk leiden tot", "worden verwacht te", "zullen blijven", "wordt verwacht", "verwachte", "bedoeling", "plan", "projectie", "verwachting" of woorden met een soortgelijke betekenis. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige meningen en verwachtingen van ons management en zijn onderhevig aan aanzienlijke zakelijke, economische en concurrerende onzekerheden en onvoorziene gebeurtenissen, waarvan vele moeilijk te voorspellen zijn en normaalgesproken buiten onze macht liggen. Werkelijke resultaten kunnen materieel afwijken van de resultaten die verwacht worden in deze toekomstgerichte verklaringen.

De volgende factoren, onder andere, kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten materieel afwijken van de verwachte resultaten of andere verwachtingen die uitgedrukt zijn in deze toekomstgerichte verwachting: onze concurrerende positie versus andere vormen van audio- en video-entertainment; ons vermogen abonnees en onze gemiddelde maandelijkse inkomen per abonnee te handhaven; onze afhankelijkheid van autoproducenten en andere derde partijen; onze aanzienlijke schuldenlast; en de levensduur van onze satellieten, die, in de meeste gevallen, niet verzekerd zijn. Extra factoren die ervoor kunnen zorgen dat onze resultaten materieel afwijken van die beschreven in deze toekomstgerichte verklaringen staan in ons Jaarverslag op Form 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2010, dat is ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC") en dat beschikbaar is op de internetsite van de SEC (http://www.sec.gov). De informatie die hierin beschreven staat is alleen geldig op deze datum en we doen afstand van plannen of verplichtingen om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken als gevolg van ontwikkelingen na de datum van deze communicatie.

Volg SiriusXM op Twitter of klik op "like" op de facebookpagina van SiriusXM
.

P-SIRI

Contactpersoon van SiriusXM Radio:
Samantha Bowman
SiriusXM Radio
+1-212-901-6644
samantha.bowman@siriusxm.com

Sirius XM Radio

CONTACT: .