Gemeente IJsselstein


Wie wint Ondernemersprijs 2012?

Het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) daagt ondernemers en inwoners uit kandidaten voor te dragen voor de tweede editie van de Ondernemersprijs. Deze prijs zet die ondernemer in het zonnetje die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van de economie van IJsselstein. Daarmee wordt onder meer beoogd IJsselstein te promoten als prettige werklocatie. De feestelijke uitreiking door burgemeester Van den Brink is op dinsdag 14 februari 2012.

Ondernemersprijs De prijs is een initiatief van het EPIJ en wordt één keer in de twee jaar uitgereikt. In aanmerking komen ondernemers die:
- Gevestigd zijn in IJsselstein;

- Een belangrijke bijdrage leveren aan de economie van IJsselstein, bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid;

- Ingeschreven staan in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Er zijn drie categorieën om bedrijven voor te dragen: o Detailhandel, horeca, recreatie & toerisme;
o Handel, (agrarische) industrie en dienstverlening; o ZZP-ers of bedrijven met maximaal drie werknemers.

Uit alle inzendingen worden per categorie drie genomineerden geselecteerd. De jury kiest hieruit per categorie een winnaar. De jury bestaat voor 2012 uit mevrouw Marieke Stigter en de heer Arie Langerak (beiden namens EPIJ) en de heer Michaël Kortbeek (voorzitter van de Kamer van Koophandel Midden Nederland).

Inwoners en ondernemers kunnen tot 1 oktober 2011 kandidaten voordragen. Hiervoor kunnen zij het aanmeldingsformulier downloaden van de website www.ijsselstein.nl/ondernemen.

Voor vragen is de waarnemend ambtelijk secretaris van het EPIJ, Peet Verheul bereikbaar via tel 030-6861714 of e-mail p.verheul@ijsselstein.nl.

Te downloaden:

* Aanmeldingsformulier Ondernemersprijs 2012.pdf