Gemeente Heerenveen

Gersloot

Heerenveen werkt aan onderhoud bruggen centrum Heerenveen en Gersloot

Binnenkort starten werkzaamheden aan verschillende bruggen in het centrum van Heerenveen en aan de Poolsbrug in Gersloot. Vanwege deze werkzaamheden zijn er omleidingen voor het verkeer.

Herenwalsterbrug centrum Heerenveen

De Herenwalsterbrug ter hoogte van het Breedpad in het centrum van Heerenveen is in verband met renovatiewerkzaamheden van maandag 22 augustus t/m vrijdag 2 september 2011 op werkdagen van 07:00 t/m 17:00 uur gestremd. De stremming is voor alle verkeer inclusief fietsers en voetgangers.

Gedurende de stremming is er een wegomleiding en een vaarwegstremming van toepassing. De wegomleiding wordt ter plaatse duidelijk aangegeven met bebording. Hieronder ziet u de omleiding in beeld.

omleiding tbv stremming Herenwalsterbrug

Stationsbrug centrum Heerenveen

De stationsbrug (nabij de Trambrug) wordt in dezelfde periode geschilderd. Hierbij is geen stremming van toepassing. U wordt door bebording geattendeerd op de werkzaamheden.

Poolsbrug Hooivaart Gersloot

Ook zijn er werkzaamheden aan de Poolsbrug nabij Gersloot. De brug is voor alle verkeer gestremd van 29 augustus t/m 2 september 2011. De werkzaamheden zijn op werkdagen van 07:00 t/m 17:00 uur. Gedurende de stremming is er ook hier een wegomleiding van toepassing. De wegomleiding wordt ter plaatse duidelijk aangegeven met bebording. Hieronder ziet u de omleiding in beeld.

omleiding brug Gersloot