Creatief vakantie-uitje met goed-weer-garantie in Den Bosch en Zwolle

Persbericht van De Beursorganisatie BV

Vanaf donderdag gaan duizenden hobbyisten aan de slag met het maken van kaarten en scrapbooken. De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen vinden van 11 t/m 13 augustus weer plaats in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en van 18 t/m 20 augustus in de IJsselhallen Zwolle. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland: deelnemers uit het hele land en zelfs van over de grenzen presenteren er hun nieuwe producten. Bezoekers uit binnen- en buitenland, willen de beurs niet missen vanwege de nieuwste trends. Ze doen inspiratie op voor het maken van kaarten, scrappen, stempelen en andere toepassingen met papier als basis.

Weersvoorspelling: altijd mooi 'hobbyweer'
Regenachtig of toch een warme dag? Het is altijd weer om de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen te bezoeken, met een aangename temperatuur in de beurshallen. Of de mussen nu van het dak vallen of niet, de eerste kerstkaarten worden deze zomer al gemaakt. Tips, trends en technieken voor een creatieve kerst krijgen dan ook speciale aandacht tijdens de beurs. Zowel de beginnende als meer ervaren hobbyist kan aan de slag om lekker te shoppen, inspiratie op te doen en de nieuwste technieken uitproberen.

Vakantieboek scrappen
Het creatief inplakken van foto's, het zogenaamde scrapbooken, is al jaren erg populair. Scrappers maken gebruik van dezelfde technieken als kaartenmakers om hun fotoverhalen iets extra's mee te geven en herinneringen levend te houden. Wie zijn vakantiefoto's mee naar de beurs neemt, kan direct aan de slag bij diverse stands.

Lekker (work)shoppen
Er zijn vele workshops om de technieken zelf uit te proberen. Bijvoorbeeld om een notitieboekje, mini-scrapbook of koe met decopatch te maken. Nieuw dit jaar zijn de workshops 'Schilderen met de Gary Jenkins-techniek'. Verder zijn er volop demonstraties van nieuwe producten. Natuurlijk blijft er volop tijd over om te shoppen. U vindt er van alles op (papier)hobbygebied. Van (scrapbook)papier tot bijzondere stempels, maar ook vrolijke lintjes en decoraties om een scrapbook of kaart mee op te sieren.

Vakantie-uitje met kinderactiviteiten én gratis toegang voor mannen De entree voor volwassenen bedraagt 7 euro. De entree voor kinderen t/m 12 jaar is 5 euro, inclusief drie gratis workshops bij de kinderanimatie en een verrassingstasje. Mannen mogen, mits in gezelschap van een dame, gratis naar binnen. Kortom: een voordelig vakantie-uitje voor het hele gezin, bij weer of geen weer.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.knotsgekkekaartendagen.nl
Bijlage:
* info voor anpdoc




Razende Robot Reporter