Gemeente Binnenmaas

Pleinbioscoop on tour in Binnenmaas

28-07-2011 Pleinbioscoop binnenmaas

Op 11, 12 en 13 augustus meert de Pleinbioscoop aan in de gemeente Binnenmaas. Op donderdag 11 augustus zal vanaf 21.30 uur op de parking van soos The Point (Sportlaan 6a, Puttershoek) de blockbuster SKYLINE worden vertoond, op vrijdag 12 augustus zal vanaf 21.30 uur op de parking van jongerencentrum Question (Laan van Westmolen 119, Mijnsheerenland) de romantische film TWILIGHT ECLIPSE worden vertoond en op zaterdag 13 augustus wordt het "zakdoeken mee" met de voor een oscar genomineerde film THE WAY BACK op de parking van jongerencentrum the @nswer (Tienvoet 1, Heienenoord).

Neem je eigen stoel of kleedje mee; het jongerenwerk van de Stichting Welzijn Binnenmaas zorgt voor de rest. Om temidden van al het filmgeweld ook nog een beetje te kunnen lachen, worden voorafgaand en na de vertoning van de film ook nog meerdere animatiefilms vertoond. Overigens is ook aan de inwendige mens gedacht: aan de bar kan iedereen popcorn en soda halen, en in de jongerencentra zijn ook toiletten aanwezig.

Al met al geen reden denkbaar om niet te komen op deze ouderwets gezellige avonden in en rondom de jongerencentra van Binnenmaas. Iedereen, van jong (12+) tot oud is zeer welkom! De voorstelling is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar wees wel op tijd voor de beste plaatsen. Voor meer informatie bel met de Stichting Welzijn Binnenmaas 078-6766327 of check www.jongbinnenmaas.nl.