Warchild


OBS de Averbeke in actie voor War Child!

10 augustus 2011 - In de maand juli heeft OBS de Averbeke uit Enschede zich flink ingezet voor War Child. Zo hebben ze door middel van een speelgoedmarkt en het uitvoeren van de `Voor kids gaat de zon op' schoolmusical maar liefst EUR585,22 opgehaald.

Speelgoedmarkt
Op zaterdag 9 juli is er een tweedehands speelgoedmarkt georganiseerd op het schoolplein van de basisschool. Voorafgaand konden alle ouders en kinderen speelgoed brengen. Naast de verkoop van speelgoed kon je geschminkt worden en werd er koffie, thee, limonade, muffins en versgebakken wafels verkocht. Daarnaast werd er ook nog een spectaculair diabolo-optreden gegeven. Dit alles heeft geresulteerd in een gezellige en succesvolle ochtend.

Optreden schoolmusical 'Voor kids gaat de zon op' Naast de speelgoedmarkt heeft groep 8 op vrijdagavond 15 juli de `Voor kids gaat de zon op' schoolmusical opgevoerd voor ouders en andere genodigden.

OBS de Averbeke heeft door middel van hun creatieve inzet een totaal bedrag van EUR585,22 opgehaald en hopen dat acties op andere scholen net zo succesvol zullen zijn.

War Child bedankt OBS de Averbeke voor hun enorme enthousiasme en inzet!