Politie Brabant Zuid-Oost

Anonieme tip leidt naar hennepkwekerij

Best, 10-08-2011 o Een anonieme tip heeft dinsdag in Best een hennepkwekerij aan het licht gebracht. De kwekerij was ingericht op een schuurzolder van een woning. De bewoner is door de politie aangehouden.

De politie kreeg een anonieme tip binnen van een mogelijke hennepkwekerij bij een woning aan de Professor R. Regoutstraat in Best. Agenten gingen dinsdag aan het eind van de middag poolshoogte nemen bij het pand. Ze troffen op de zolder van een schuur een kwekerij met 136 hennepplanten aan. De apparatuur en de hennep zijn in beslag genomen. De stroom werd illegaal afgetapt. De vrouw des huizes is door de politie verhoord en een 49-jarige bewoner werd dinsdag rond 16.45 uur aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Meld Misdaad Anoniem

De politie spreekt haar dank uit voor de anonieme meldingen en benadrukt nogmaals het belang om verdachte situaties altijd bij de politie te melden. Indien mensen anoniem willen blijven kan dat door melding te doen via Meld Misdaad Anoniem op het gratis telefoonnummer 0800-7000. Zie voor meer informatie ookwww.meldmisdaadanoniem.nl