Politie Zeeland


---

1267-2011 Diefstal uit woning, Terneuzen
In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 04.00 uur en 07.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Nieuwediepstraat in Terneuzen.
Uit de woning zijn beeldapparatuur en computerapparatuur met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een raam geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

1268-2011 Mishandeling Renesse, getuigenoproep
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.15 uur is, aan de Korte Reke in Renesse, een 24-jarige man uit Rotterdam mishandeld.
Op straat kreeg de man plotseling klappen van drie mannen. Nog voor de Rotterdammer kon reageren rende het drietal weg. De man hield aan de mishandeling pijnlijke plekken in zijn gezicht over. In verband met deze mishandeling zijn dezelfde nacht een 19-jarige man uit Oost-Souburg, een 20-jarige man uit Oost-Souburg en een 25-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden.
De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

1269-2011 Medicijnen verloren
Donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur is een treinpassagiere een zwarte Esprit tas kwijtgeraakt, met daarin verschillende medicijnen. Dit is gebeurd op één van de volgende locaties: het station in Bergen op Zoom, het station in Middelburg of in de trein die van Bergen op Zoom naar Middelburg reed.
Het gaat om in totaal 6 doosjes: 4 doosjes tegen depressie, 1 doosje voor hoge bloeddruk en 1 doosje voor het Cholesterol. Bij de politie zijn de namen van de medicijnen onbekend. De vinder wordt verzocht te bellen naar 0900-8844 of de medicijnen af te geven bij een apotheek.

1270-2011 Verkeersongeval, Scharendijke
Op de Kuijerdamseweg in Scharendijke ontstond vrijdag rond 13.30 uur een aanrijding tussen twee personenauto's.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Kuijerdamseweg in de richting van de Brouwersdam. Hij zag een reiger op de weg zitten en remde af. Een achter hem rijdende 21-jarige man uit dezelfde gemeente kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. De brandweer heeft het hoofd van de 21-jarige man gestabiliseerd en de ambulance heeft hem voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zijn auto moest worden weggesleept. De 23-jarige man bleef ongedeerd.