Gemeente Enschede

Gemeente Enschede stelt bijzondere trouwlocatie beschikbaar

Trouwen in een kunstwerk

Tijdens het Kunstenfestival GrensWerk Enschede, tussen 24 september en 2 oktober, stelt de gemeente Enschede het festivalpaviljoen `Abondantus Gigantus' beschikbaar als trouwlocatie. Het festivalpaviljoen, in Lego-uitvoering, wordt gebouwd aan het Stationsplein en kan 300 mensen herbergen.

Trouwen in `Abondantus Gigantus'
Tussen 26 september en 1 oktober kunnen bruidsparen van Enschede trouwen in dit bijzondere gebouw. Zij betalen het normale tarief van EUR 300,--. Voor het maken van een afspraak of meer informatie over deze locatie kunnen aanstaande bruidsparen contact opnemen met de heer Zwart (GrensWerk) via 06-230 40 815 of kijken op www.grenswerk.nl.

Abondantus Gigantus
Dit tijdelijke bouwwerk is zowel een kunstwerk als een festivallocatie, waarin diverse gratis activiteiten plaatsvinden, allemaal ingebracht door Enschedeërs. Het festivalpaviljoen heeft de vorm van een kerk en is ongeveer 30 meter lang, 11 meter breed en 5 meter hoog. Met een toren van 20 meter hoog. De kerk wordt met ingang van 5 september gebouwd van zogenaamde legioblokken, grote betonnen legoblokken, die in legokleuren worden geverfd. Het festivalpaviljoen is openbaar en toegankelijk voor iedereen.