Politie Flevoland

Overval op juwelier Vonk in Opsporing Verzocht

Lelystad, 01-08-2011 o Dinsdagavond besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de overval op juwelier Vonk in Lelystad. Op dinsdag 21 juni, even voor half 12 s ochtends, kwamen drie gewapende mannen de zaak aan de Waagpassage binnen en bedreigden daar alle aanwezigen. Met buit gingen de overvallers er even later weer vandoor. Morgenavond worden in Opsporing Verzocht beelden van deze overval getoond.

De juwelier werd eerder dit jaar, op donderdag 17 februari, ook al overvallen. De bewakingsbeelden van deze overval werden al eerder in Opsporing Verzocht getoond, maar zullen morgenavond nogmaals te zien zijn. Zo hoopt het rechercheteam meer informatie te krijgen over beide overvallen.

Heeft u tips over deze overval(len) of weet u meer? Bel dan met de Opsporingstiplijn op telefoonnr. 0800 6070! Ken jij de dader(s) of kent de dader jou? Bel dan anoniem via het nummer van Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000!

Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien op Ned. 1 om 21.20 uur. De herhaling is op woensdagmiddag om 13.20 uur te zien op Ned. 2.