UNO & Studentalent kiezen voor Uniserver Cloud in a Box Oplossing


Heerhugowaard, 20110801 -- Uniserver Internet uit Heerhugowaard en automatiseringsspecialist UNO uit Den Haag hebben een cloudpartnerschap gesloten en daarop aansluitend een succesvolle Infrastructure as a Service (IaaS) implementatie afgerond bij uitzendorganisatie Studentalent uit Den Haag.

Remco Onderwater, Algemeen Directeur van UNO zegt: “Hosted servers zijn essentieel om werken in de cloud mogelijk te maken. Uniserver levert voor UNO, met een betrouwbaar en flexibel IAAS platform, het schaalbare fundament voor “Altijd en overal kunnen werken”.

Commercieel Directeur van Uniserver, Hugo van Diepen, is trots op de samenwerking met UNO: ‘UNO past als organisatie uitstekend in de kerndoelgroep van onze Cloud in a Box propositie. Uniserver is verantwoordelijk voor de infrastructuur tot en met de VMware laag en vanaf het besturingssysteem levert UNO hun deskundigheid en toegevoegde waarde. Een perfecte match om samen succesvol te zijn!’

Het bewijs van de goede combinatie is de implementatie van UNO’s hosted dienstverlening bij uitzendorganisatie Studentalent. Onderwater: ‘Studentalent is een uitzendbureau met 7 vestigingen die hoge eisen stelt aan de beschikbaarheid van haar ICT infrastructuur en heeft als dynamische organisatie een grote behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. UNO heeft in een kort tijdsbestek de gehele infrastructuur van Studentalent naar het cloud platform van Uniserver gemigreerd met als resultaat een tevreden klant die klaar is voor de verwachte groei die zij gaan doormaken!’

Over Uniserver
Als Nederlandse kwaliteits Cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver inmiddels bewezen een uitstekende Cloud partner te zijn voor IT-specialisten die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan samenwerking met een traditionele webhoster. Via een partnerportfolio van diverse vooraanstaande Nederlande IT partijen bedient Uniserver eindklanten in het MKB. Inmiddels heeft Uniserver meer dan 800 Cloud projecten opgeleverd en bedient het ruim 8.000 eindklanten.

Voor meer informatie http://www.uniserver.nl

Over UNO
UNO zorgt als ICT provider dat haar klanten altijd en overal kunt werken. Op basis van eerlijke en heldere voorwaarden ontzorgt UNO haar opdrachtgevers volledig en bespaart het klanten veel tijd, aandacht en kosten. Met UNO workspace FLEX, UNO workspace RELAX en UNO workspace MAX is het bedrijf in staat vanuit een overzichtelijk dienstenaanbod invulling te geven aan de behoefte van verschillende soorten organisaties.

Voor meer informatie http://www.uno.nl

Over Studentalent
Studentalent biedt organisaties de beste medewerkers, studenten de leukste bijbaan en starters de eerste baan om hun carrière mee te beginnen. Met ruim 70 medewerkers helpt Studentalent dagelijks meer dan 2000 studenten en 100 young professionals aan de slag.

Uniserver Internet B.V.