Opsporingsbericht : ontsnapping gevangenis van Jamioulx

01/08/2011 15:59

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Charleroi, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op 31 juli ll, rond 18 uur, zijn 3 gedetineerden ontsnapt uit de gevangenis van Jamioulx (Charleroi). Ze namen hierbij een penitentiair beambte als gijzelaar.

Om hun vlucht te vergemakkelijken, carjackten ze een wagen in de « rue du Sanatorium » in Marcinelle, een donkerblauwe PEUGEOT 106 met nummerplaat 1-BNY-791.

De gegijzelde vrouw werd omstreeks 20u30 vrijgelaten in de omgeving van het Franse Maubeuge.

De voortvluchtigen zijn :

(foto) Abdelah MOSTEFA, 22 jaar. Hij is struis gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft kort zwart haar en een ringbaardje. Hij droeg een witte polo en een blauwe trainingsbroek.

(foto) Julien CAZZETTA is 34 jaar en 1m80 lang. Hij is sportief gebouwd en kaal. Hij droeg sportkledij en een blauwe T-shirt.

(foto) Jonathan INJA is 29. Hij is sportief gebouwd en ongveer 1m80 lang. Hij droeg een blauwe trainingsbroek en zwarte handschoenen zonder vingers. Hij is kaal geschoren en heeft een tatoeage op zijn schedel en zijn wenkbrauwen.

Deze mannen kunnen gevaarlijk zijn.

Hebt u hen gezien of weet u waar ze zijn ondergedoken, neem dan contact op met de politie. Ook als u de Peugeot 106 zag, willen de speurders dat graag weten.

Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30 300

Discretie wordt verzekerd.

E-mail : opsporingen@politie.be

Dit bericht staat online op de website van de politie www.politie.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel