Politie Midden- en West Brabant

Politie zoekt getuigen van ongeval met bejaarde vrouw op fiets

Moerstraten, 01-08-2011

Politie zoekt getuigen van ongeval met bejaarde vrouw op fiets

MOERSTRATEN: De politie kreeg zondagmiddag 31 juli rond 13.30 uur melding van een verkeersongeval aan de Moerstraatseweg. Een 79-jarige vrouw uit Steenbergen was hier met een vriendin aan het fietsen, toen de vrouw werd aangetikt door een wielrenner. De vrouw kwam ten val en de wielrenner reed door. De Steenbergse liep een zwelling in het gezicht en meerdere schaafwonden op. Ook was zij na arriveren van het ambulancepersoneel slecht aanspreekbaar. Ze is naar de spoedeisende hulp van de Sint Franciscus ziekenhuis gebracht voor behandeling. Van haar is daar een verklaring opgenomen.
De politie nam ook van getuigen verklaringen op. De vriendin waarmee het slachtoffer aan het fietsen was, verklaarde dat ze in de richting van Wouw reden en de plotseling haar vriendin hoorde roepen. Ze zag dat de vrouw was gevallen en riep nog naar de wielrenner dat hij moest stoppen, maar deze reed door.
De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval, die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 01-08-2011 16:45 | © Regio Midden en West Brabant |