FloraHolland


Barometer Pre Ride passeert de EUR 120.000 grens

FLORAHOLLAND (1 augustus 2011) - De tiende editie van de Pre Ride komt er aan! De renners van de Pre Ride teams zijn al druk aan het trainen om de vele kilometers van de Pre Ride goed voorbereid te kunnen rijden. Tevens is de sponsorwerving al volop aan de gang en is de Pre Ride barometer de EUR 120.000 euro grens gepasseerd. Niet eerder was het bedrag al zo hoog. Op de veilingen Plantion en FloraHolland worden ook de nodige acties gehouden, zoals shirtsponsoring, vrachtwagensponsoring, sponsordoeken en collectes. In de week voor de Ride zijn er benefietveilingen op vestigingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Door de medewerkers van de klokken van deze vestigingen worden relaties van de veiling benaderd om de benefietveilingen te steunen.
Wilt u op een andere manier bijdragen aan dit mooi initiatief, neem dan contact op met Peter Kortekaas via 0174 634687 of peterkortekaas@floraholland.nl. U kunt ook een bijdrage doen via het speciale rekeningnummer: Rabobank Westland rekeningnummer 13.53.36.112 o.v.v. PV Pre ride for the Roses.

Sierteeltsector steunt Ride for the Roses
De Nederlandse sierteeltsector ondersteunt de Ride for the Roses dit jaar voor de tiende keer met een Pre Ride. Wielrenners uit de sierteeltsector rijden de Pre Ride traditioneel één dag voor de Ride for the Roses. Met deze sponsortocht wordt geld ingezameld voor het Koningin Wilheminafonds. Vanaf alle bloemenveilinglocaties in Nederland rijden op 3 september door de sector gesponsorde wielrenners naar FloraHolland Aalsmeer. Aalsmeer is op 4 september de startplaats van de `echte' Ride for the Roses. De opbrengst van de Ride van dit jaar gaat naar een onderzoek van Pr. Dr. Ir. Floor van Leeuwen naar neveneffecten van radio- en chemotherapie voor Hodgkin-lymfoom. Meer informatie over de Ride for the Roses en KWF Kankerbestrijding is te vinden op www.ridefortheroses.nl.