tabula nova presenteert tabu?la: de digitale kiosk op tablets

Persbericht van tabula nova

Vanaf vandaag is tabu o la voor iPad en Android tablet gebruikers gratis te downloaden. tabu o la is een digitale kiosk waar boeken en tijdschriften gedownload en gelezen kunnen worden. tabu o la biedt zowel gratis als betaalde uitgaven aan. De boeken en tijdschriften kunnen als pdf versie gelezen worden, maar er zijn ook interactieve uitgaven te vinden, die speciaal voor tablets zoals Apple iPad, Motorola Xoom en Samsung Galaxy Tab zijn ontworpen.

Gebruikers van tabu o la hoeven zich niet zoals bij een aantal andere tablet kiosks apart te registreren om de boeken en tijdschriften te kunnen downloaden. Betaalde uitgaven kunnen gewoon via het eigen iTunes account aangeschaft worden.

De interactieve uitgaven zijn verrijkt met video, audio, hotspots, diashows en daardoor zijn niet alleen te lezen, maar ook te beleven en te bedienen. tabu o la is gebaseerd op WoodWing Digital Magazines, de tablet publishing oplossing waarmee wereldwijd al meer dan 300 apps voor tablets zijn uitgegeven door gerenommeerde uitgeverijen en bedrijven.

tabu o la beschikt over een eigen bibliotheek `mijn tabu o la', waar alle gedownloade boeken en tijdschriften worden bewaard zodat de lezer ze offline kan lezen, zonder dat er een internet verbinding noodzakelijk is.

Ook kunnen de tabu o la lezers content delen via twitter, Facebook en email.

tabu o la is gratis te downloaden op:

iPad:
http://itunes.apple.com/nl/app/tabula/id447993195?l=nl&ls=1&mt=8

Android:
https://market.android.com/details?id=com.tabulanova.tabula&feature=sea rch_result

tabu

o la komt binnenkort ook uit voor HP Touchpad en BlackBerry Playbook.

*

Links:
http://www.tabulanova.com

Noot voor redacties


tabula nova

Voor meer inform atie:

Arco van den Berg
arco@tabulanova.com

tabula nova
Eekhoornstraat 13
1216 AP Hilversum
Telefoon: 035 26 000 47
Website: http://www.tabulanova.com

Website tabula ondersteuning: http://www.tbu.la



Razende Robot Reporter