Gemeente Dalfsen

Volledige afsluiting Prinsenstraat per 1 augustus

27-07-2011

De Prinsenstraat in het centrum van Dalfsen is nu al wekelijks van vrijdag 17.00 uur tot zaterdag 17.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De winkelstraat wordt afgesloten met paaltjes die op de betreffende tijden nabij de Zeven Deugden, Molenstraat en de ABN AMRO Bank worden geplaatst.

De afgelopen maanden was er formeel gezien geen sprake van een volledige afsluiting van de Prinsenstraat, aangezien slechts twee van de drie paaltjes bij de ABN AMRO Bank werden geplaatst. In het verleden is dit besluit genomen om personen te laten wennen aan de nieuwe situatie en de mogelijkheid te geven, gedurende de `afsluiting', de Prinsenstraat nog uit te rijden.

Besloten is om begin augustus alle paaltjes bij de ABN AMRO Bank te plaatsen. Een volledige afsluiting is gewenst om de verkeersveiligheid te waarborgen en de overlast in de Prinsenstraat tot een minimum te beperken.

Kortom: per 1 augustus is de Prinsenstraat wekelijks van vrijdag 17.00 tot zaterdag 17.00 uur volledig afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer.

Houdt u hier rekening mee bij het parkeren!

Bij voorbaat dank!