Hard werken, gezond eten, doel bereikt


DONGEN, 20110629 -- Even terug in de tijd: vijf maanden geleden hebben zo’n 100 dames besloten dat zij iets wilden doen aan hun gezondheid: zij wilden kilo’s eraf... Zij hebben zich daarom opgegeven voor de metamorfose-wedstrijd van InfraLigne, fit- en gezondheidscentrum. Voor elke dame is een persoonlijk doel opgesteld en iedereen die binnen vijf maanden het doel bereikt had, maakte kans op de metamorfose.

Ondertussen is de uitslag bekend: Rachel van der Rijken heeft gewonnen! Zij krijgt een volledige metamorfose t.w.v. € 750,-, bestaande uit een schoonheidsbehandeling bij Sense Oosterhout, een volledige haar-restyling bij  Kapper E-style, een style-advies van Anne Hoes en een nieuwe outfit van Latenzo Dongen . Als klap op de vuurpijl wordt haar nieuwe, slanke, look vastgelegd met een professionele photo-shoot .

Hoe heeft Rachel van der Rijken haar doel kunnen bereiken? Zij heeft 5 maanden lang 2 keer per week getraind bij InfraLigne. Het bijzondere van deze trainingen is dat alle oefeningen plaatsvinden in een cabine van gepatenteerde keramische infraroodlampen. Dit zorgt ervoor dat er een hoge calorieverbranding plaatsvindt. Rachel van der Rijken hoefde slechts twee keer per week 30 minuten te trainen. Hoewel de trainingen best zwaar zijn, bleef zij gemotiveerd, mede dankzij de persoonlijke begeleiding van het enthousiaste InfraLigne-team.   Marion Ijdema, eigenaresse: “alle deelnemers  van InfraLigne krijgen een beweeg-  en eetadvies op maat. Door onze diëtiste én fysiotherapeut is deze manier van afvallen echt  voor iedereen geschikt”.

Het team van InfraLigne is trouwens niet alleen trots op de winnares van de metamorfose, maar ook op alle andere deelnemers die hun doel (bijna) hebben behaald. Zij hebben zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt en hebben prachtige resultaten behaald. Sommigen hebben meer dan 20 kilo verloren! Wij vragen speciale aandacht voor Ilse Jacobs: van alle deelnemers heeft zij het meeste gewicht verloren. Als beloning voor deze geweldige prestatie mag zij een nieuwe outfit uitzoeken bij Max Mode.

Wilt u net als Rachel, Ilse en heel veel andere vrouwen ook zulke resultaten halen? Kom gerust eens langs bij InfraLigne aan de lage Ham in Dongen en laat u informeren wat het team voor u kan betekenen.





Ingezonden persbericht