Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 29 juni 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 29 juni t/m zondag 10 juli 2011

Woensdag 29 juni
15.00 uur
Wethouder Barendregt brengt samen met een grote groep betrokkenen op uitnodiging van de Vereniging Duurzaam Soesterkwartier een bezoek aan het GWL-terrein in Amsterdam. Het bezoek dient als inspiratie voor de toekomstige woningbouw op de Wagenwerkplaats. Locatie: GWL-terrein, Watertorenplein 6 te Amsterdam.

16.00 uur
Burgemeester Bolsius spreekt tijdens de 'Burgemeester Boekhovenlezing'. De lezing wordt aangeboden aan de heer R.G. Boekhoven ter gelegenheid van zijn 40-jarig ambtsjubileum in 2010. Locatie: Academiegebouw Universiteit Utrecht, Domplein 29 te Utrecht.

Donderdag 30 juni
16.30 uur
Burgemeester Bolsius heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de 6e Zomerparty 2011. Dit is een breed gedragen relatie- en netwerkevenement voor ondernemend en bestuurlijk Utrecht. Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 te Haarzuilens.

Vrijdag 1 juli
14.30 uur
Wethouder Boeve opent een borstvoedingwinkel van TSN kraamzorg. TSN geeft advies over borstvoeding, verhuurt en verkoopt kolven en geeft cursussen. Locatie: Noorderwierweg 233 te Amersfoort.

Zaterdag 2 juli
21.00 uur
Wethouder Barendregt bezoekt de eerste zomer locatietheatervoorstelling georganiseerd door Theater Terras. Dit betreft de voorstelling Brik van theatergroep De Kift. Locatie: Dak van parkeergarage De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Zondag 3 juli
15.30 uur
Wethouder Buijtelaar woont de finalewedstrijd bij van kanopolo KV Keistad en verricht de prijsuitreiking. Locatie: De Stuw 1 te Amersfoort.

Dinsdag 5 juli
16.00 uur
Wethouder Barendregt neemt deel aan het debat 'Nu de Stad' over de toekomst van de stad. Locatie: ENKA Poortgebouw, Dr. Hartogsweg 58 te Ede.

Vrijdag 8 juli
13.45 uur
Locoburgemeester Buijtelaar is aanwezig bij het afscheidsfeest van de heer Marjo Hoedemaker, hoofd dierverzorging bij Dierenpark Amersfoort. Locatie: Dierenpark Amersfoort, restaurant De Olifant, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

Zaterdag 9 juli
14.45 uur
Wethouder Barendregt opent de tentoonstelling 'Maria, Idool van Alle tijden'. Museum Flehite wijdt in de zomer van 2011 een uitgebreide tentoonstelling aan Maria. Het museum laat de bezoeker beleven hoe het was om in de Middeleeuwen naar een pelgrimsstad als Amersfoort te gaan. www.museumflehite.nl/tentoonstelling/maria# Locatie: Xaveriuskerk, 't Zand 30 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,