Gemeente Veenendaal


Binnensportaccommodaties Sportservice online te reserveren

Henk van Soest plaatst een reservering Voor de inwoners van Veenendaal is het per 1 juli 2011 mogelijk om online een sporthal, gymnastiekzaal of beachcoart te reserveren. Met de introductie van het zogenaamde âwebreserverenâ wordt het nog eenvoudiger om een sportaccommodatie te huren.

Â

Met dit nieuwe systeem is het voor inwoners van Veenendaal mogelijk om een binnensportaccommodatie te huren. Via het online systeem kan men 24 uur per dag inloggen en op elk gewenst moment een reservering maken. Huurders kunnen zelf de gewenste accommodatie ingeven, de dag en tijdstip van verhuur. Direct is te zien of de accommodatie beschikbaar is en wat mogelijke alternatieven zijn. Betalingen van de huur verlopen via IDEAL, waardoor er direct betaald wordt.

Â

Wethouder Henk van Soest heeft de officiële âaftrapâ gegeven van het nieuwe reserveringssysteem door zelf een reservering te plaatsen.

Â

Â

Â

Zelf een accommodatie huren?

Ga dan naar de website www.veenendaalsport.nl waar u via de button âsporthal/gymzaal reserverenâ direct in het reserveringssysteem komt.

BANNERSPORTHAL

Â