Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Stephen M.R. Covey geeft masterclass rondom Vertrouwen

Amersfoort ­ Vertrouwen is een actueel, maar vaak onderbelicht thema. Voor leidinggevenden is het bouwen aan vertrouwen een cruciaal onderdeel van hun werk. Maar hoe doe je dat precies? Het antwoord komt van Stephen M.R. Covey. Onder het motto 'De kracht van vertrouwen' geeft Stephen M.R. Covey op 29 juni van 9.00 tot 17.00 uur een unieke masterclass over het belang van vertrouwen in organisaties. Ook drie Nederlandse sprekers zullen over dit onderwerp hun licht laten schijnen.

Stephen M.R. Covey is een autoriteit op het gebied van vertrouwen. In zijn boek 'De snelheid van vertrouwen' toont hij duidelijk aan dat vertrouwen een cruciale factor is in organisaties. Is het aanwezig, dan gaan dingen snel en goed tegen lage kosten. Ontbreekt het, dan gaat alles traag en minder goed en nemen de kosten toe. In de masterclass leert hij hoe je als leidinggevende het vertrouwen in organisaties blijvend kunt vergroten.

De overige sprekers zijn Wim Schreuders, inspecteur-generaal van de Voedsel en Waren Autoriteit, Arne van den Boom, commercieel directeur Zilveren Kruis Achmea, en Jeroen van Seeters, CEO van Hill & Knowlton Benelux. Zij zullen elk vanuit hun eigen praktijk het onderwerp belichten.

Deelnemers ontvangen naar keuze het boek Speed of trust, Snelheid van vertrouwen of Meesterlijk middenmanagement van Wim Schreuders. Daarnaast mag iedere deelnemer een tQ (trustQuotiënt) doen en heeft iedereen recht op deelname aan een online workshop (webinar) met vertrouwen als thema.

Praktische informatie
Locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.
Prijs: EUR 695,- excl. BTW per persoon. Komt u met vijf of meer personen dan betaalt u slechts EUR 595,- excl. BTW. Inschrijving: online via www.dekrachtvanvertrouwen.nl of telefonisch bij FranklinCovey Nederland, tel. 033-4530627.

Noot voor redacties