Lefier


feestelijke wijze geopend

De Oude Drukkerij op feestelijke wijze geopend

Op maandag 27 juni was het zover, de feestelijke opening van appartementencomplex De Oude Drukkerij in Emmen. Alle genodigden werden ontvangen in het atrium van dit prachtige complex en om 16.30 uur ging de opening van start.

De Oude Drukkerij

Drukkerij Van Liere

Na een welkomstwoord van de heer Postema, directeur Ontwikkelbedrijf bij Lefier nam de heer Jansen, directeur Bemog Projektontwikkeling B.V namens Wilhelmina Projectontwikkeling - en Exploitatiemaatschappij B.V. het woord over. Hij schetste een beeld over de geschiedenis van deze locatie. Omdat vroeger op deze locatie de persen van drukkerij Van Liere ratelden, stond de opening in het teken van deze drukkerij. De heer van Liere onthulde een prachtig opgeknapte boekbindpers die een speciaal plekje krijgt in de ontvangsthal van het complex. Na de openingshandeling werd een toast uitgebracht om dit samen met de bewoners te vieren. Onder het genot van een hapje en een koud drankje konden de aanwezigen onder zomerse omstandigheden nog gezellig napraten.

52 fraaie appartementen

Op een prachtige locatie, op loopafstand van hartje centrum, heeft Lefier ZuidoostDrenthe samen met Bemog Projektontwikkeling B.V. uit Zwolle een bijzonder appartementencomplex gerealiseerd. Het complex biedt ruimte aan winkelruimte en 52 prachtige appartementen met een royale parkeergarage. Kleurrijke folders en wervende brochures vonden vroeger vanaf deze locatie hun weg naar de buitenwereld. Die kleur en creativiteit is nog volop terug te vinden in de fraaie architectuur en de zonnige uitstraling van het gebouw.

Opening