Persbericht van Stardust Media

Pororo De Kleine Pinguïn: hitserie voor kleuters nu op tv!

In april 2010 maakte de animatieserie Pororo De Kleine Pinguïn zijn debuut op bioscoopdoek tijdens het Fantastisch Kinderfilm Festival in Amsterdam. Sinds 2 mei 2011 is Pororo eindelijk ook te zien op televisie. Elke dag rond de klok van 14.30 bij Z@ppelin. De Zuid-Koreaanse animatie is in eigen land een enorme hit, en is in steeds meer landen te zien.

De serie is speciaal gemaakt voor kleuters, prachtig geanimeerd en elke aflevering met een andere verhaallijn. Pororo en zijn vriendjes maken situaties mee die erg herkenbaar zijn voor kleine kinderen, zoals: ruzie maken en bijleggen, het niet in bad willen gaan en elkaar helpen. Pororo (een heel nieuwsgierige pinguïn) heeft vriendjes met allemaal een heel eigen karakter, zoals het verlegen bevertje Loopy, de goedhartige ijsbeer Poby en het sluwe vosje Eddy. Ze beleven allerlei avonturen in een dorpje op een mooi, met sneeuw overdekt eiland.

Hyuk Brands, eigenaar van Stardust Media, bracht de serie naar de Benelux. 'De serie is heel herkenbaar voor peuters, met leuke verhaallijnen en grappige situaties. Daarbij is het ook nog eens prachtig geanimeerd, en ik ben supertrots dat Pororo nu dagelijks te zien is op tv'.

Pororo De Kleine Pinguïn is dagelijks te zien om ca. 14.30 uur op Z@ppelin (EO, Nederland 3) en op Z@pp24.

Links:
http://www.pororo.nl



Razende Robot Reporter