Gemeente Haaren


Woonveste onderzoekt woonwensen

Boerderij

Woonveste voert een onderzoek uit naar de woonwensen en -behoeften van haar huurders en alle ingeschreven woningzoekenden in de gemeenten Heusden en Haaren.

Dit onderzoek sluit goed aan bij één van de actiepunten uit de concept-Woonvisie 2011-2015 `Jouw kruiwagen naar mooi wonen'. Ook de gemeente Haaren wil graag meer inzicht in de woonwensen van
-toekomstige- huurders. Graag brengen we het onderzoek onder uw aandacht.

Onderzoek Woonveste

Het onderzoek zal antwoord geven op vragen als: Wat is uw huidige woonsituatie? Wat zijn uw woonwensen? Hebt u verhuisplannen? Zo ja, op welk termijn en wat voor type woning in welke prijsklasse zoekt u? Zou u een huurwoning willen kopen? Heeft u interesse in nieuwbouwprojecten? Hoe belangrijk vindt u de energieprestatie van een woning? Voor Woonveste, maar ook de gemeente Haaren is dit relevante informatie.

Wie kan deelnemen?

Elk huurder, maar ook elke ingeschreven woningzoekende, krijgt een uitnodigingsbrief in de bus om mee te doen aan het onderzoek. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de actuele situatie op de woningmarkt in de gemeenten Heusden en Haaren, is het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Ook als u het prima naar uw zin heeft en voorlopig niet van plan bent te verhuizen. Door inzicht in uw woonwensen, kan Woonveste haar woningaanbod en diensten nog beter afstemmen op uw wensen.

Vragen over het onderzoek?

Hebt u vragen over dit onderzoek of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de enquêteafdeling van Companen, telefoonnummer (026) 351 25 32 of e-mail enquêteafdeling@companen.nl

Gemeente Haaren

De gemeente Haaren bouwt graag de woning waar u naar op zoek bent. Dit geldt zowel voor koop- als huurwoningen. De afgelopen periode werkten we samen met partijen, waaronder Woonveste, aan het opstellen van een nieuwe woonvisie. We hielden een enquête onder alle ingeschrevenen voor bouwgrond en een nieuwbouwkoopwoning. De woonwensen van kopers hebben we goed in beeld. We concludeerden dat we te weinig inzicht hebben in de woonwensen van huurders. We zijn dan ook erg blij met dit initiatief van Woonveste. Tot slot. We verwachten dat de gemeenteraad nog voor de zomervakantie een besluit neemt over de concept-Woonvisie 2011-2015 `Jouw kruiwagen naar mooi wonen'.