Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid

uur

---

Raadsvergadering 29 juni start om 19.00 uur

28 juni 2011

In verband met een volle agenda vindt de volgende raadsvergadering plaats op woensdag 29 én donderdag 30 juni. Om die reden begint de vergadering op woensdag ook een uur eerder dan gebruikelijk, om 19.00 uur. De vergadering wordt hervat op donderdag om 20.00 uur.

Eén van de agendapunten is de Perspectiefnota 2012. Op de eerste vergaderavond vinden onder meer de algemene beschouwingen plaats, waarin de fracties hun visie geven op het beleid. Donderdag stemmen de raadsleden over de bij de Perspectiefnota ingediende moties en amendementen.

De vergadering is openbaar en vindt plaats in de raadzaal van het stadsdeelkantoor, President Kennedylaan 923.

Wilt u de raad toespreken, dan heeft u de gelegenheid aan het begin van de vergadering op woensdag 29 juni. Op donderdagavond vinden geen toespraken door derden plaats.

Insprekers

Indien u wilt inspreken, dan kunt u zich tot uiterlijk 12.00 uur op de betreffende vergaderdag bij de griffie aanmelden. Dit kan via het aanmeldformulier insprekers. Uiteraard kunt u ook e-mailen: griffie@zuid.amsterdam.nl of bellen: telefoon 020 252 1345.

Agenda en vergaderstukken

De volledige agenda en bijbehorende vergaderstukken staan op Raadsinformatie. Daar kunt u per vergaderavond zien welke onderwerpen worden besproken.

Vergadering thuis live volgen

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, dan kunt u de vergadering toch 'live' volgen via een webcam in de raadzaal of achteraf via 'uitzending gemist'.