RTL Group

Wordt het Karin of Mariella in De Bachelor bij RTL 4?

In de allesbepalende laatste uitzending van het RTL 4-programma De Bachelor laat vrijgezel Lars zijn hart spreken en kiest hij zijn ware liefde. Uit de 25 dames die ooit aan dit avontuur op Curaçao begonnen, zijn het Karin en Mariëlla die het hart van de bachelor sneller doen kloppen. Ondertussen verkeert Lars in tweestrijd, want de dames verschillen dag en nacht van elkaar. Kiest hij voor de standvastige Mariëlla of gaat hij voor de humor van Karin? Het wordt een van de moeilijkste keuzes die Lars moet maken in zijn leven.

In de finale uitzending ontmoeten beide dames voor het eerst de familie van Lars. Zijn vader en zussen reizen speciaal af naar Doebaï om Karin en Mariëlla te ontmoeten. Al snel wordt duidelijk dat ieder van de vrouwen de wereld achter Lars, geheel anders ervaart. Bij Karin brengt dit familiebezoek direct heftige gevoelens teweeg, waardoor ook de druk voor Lars verder wordt opgevoerd. Karin weet het in ieder geval zeker, als hij zijn verstand volgt, dan gaat hij voor Mariëlla, volgt hij zijn gevoel, dan kiest hij voor haar

Uitzending: woensdag 29 juni, tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/debachelor

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Roos Franssen, via tel: 035 - 6718667of email roos.franssen@rt.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.