Gemeente Breda

uitnodiging informatiebijeenkomst Woonprogramma Hertespoor op 29 juni Op woensdag 29 juni om 19.00 uur is er een informatieavond over Woonprogramma Hertespoor. Helaas was er geen locatie beschikbaar in Ulvenhout, daarom hopen wij u te mogen verwelkomen in kamer A0.30 van het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ te Breda. U kunt zich melden bij de informatiebalie op de begane grond.

Programma

De ontwikkelaar (Hofwegen Projectontwikkeling BV), de architect (Grosfeld Architecten) en de projectmanager van de Gemeente Breda zijn tijdens deze avond aanwezig. De ontwikkelaar licht het plan toe middels een maquette.

Bouwplan

Het in eerste instantie ontwikkelde bouwplan bevatte twee appartementencomplexen met tweeëntwintig appartementen. Het dorp Ulvenhout heeft hiertegen bezwaar gemaakt vanwege de veranderde woningbehoefte. Dit heeft geleid tot aanpassing van dit bouwplan. Grosfeld Architecten heeft in overleg een alternatief plan gemaakt bestaande uit 28 grondgebonden woningen, waarbij de belangrijkste groenstructuren behouden blijven. Aan de achterzijde van dit Breda bericht treft u daarvan een tekening.
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw S. Meijer van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 4331 of e-mailadres: s.meijer@breda.nl.
Vragen aan de gemeente http://www.breda.nl/contact