Gemeente Halderberge


Vooraankondiging Informatieavond 380 KV hoogspanningsverbinding op 29 juni

Op verzoek van de gemeente Halderberge organiseert het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en Infrastructuur en Milieu een extra informatieavond over de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding. De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 juni vanaf 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) in 't Veerhuis, Veerkensweg 22 in Oud Gastel.

Het ministerie en TenneT gaan tijdens de avond specifiek in op het gedeelte van het voorgenomen trac tussen Roosendaalse Vliet en Standdaarbuiten (grotendeels gelegen op grondgebied gemeente Halderberge). De avond is bedoeld om onder meer aandacht te besteden aan waarom de ministers voor dit trac hebben gekozen. Ook krijgt u de mogelijkheid om vragen voor te leggen.

Noteert u woensdagavond 29 juni alvast in uw agenda. In de Halderbergse Bode van 15 juni zullen wij u verder informeren over het programma en het doel van de informatieavond.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het project kijkt u op www.zuid-west380kv.nl of neemt u contact op met Bureau Energieprojecten, 070-3798979.