Jumbo supermarkten

wordt prijsvechter

Super de Boer De Laak wordt prijsvechter

Nieuwe vestiging opent deuren op 29 juni 2011.

Jumbo opent op woensdag 29 juni de 221ste Jumbo in Uden. Het gaat om de voormalige Super de Boer `De Laak' aan de Drossaard 14-18. De winkel wordt verbouwd tot Jumbo `De Laak' in het kader van de overname van Super de Boer door Jumbo eind 2009. De winkel zal op feestelijke wijze worden geopend. Klanten kunnen rekenen op speciale activiteiten.

De Super de Boer `De Laak' is al lang een begrip in Uden. Ondernemer Roland de Laak is bijzonder trots op dit speciale moment: "Met de kracht en het unieke van de Jumbo formule waarin het grootste assortiment, de laagste prijs en de beste service centraal staan, gecombineerd met al het goede van de huidige winkel, zijn wij in staat om onze klanten een geweldige supermarkt te bieden." Samen met het team zullen ze alles op alles zetten om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want daar draait het om bij Jumbo. "Activiteiten van `de Laak' zullen blijven bestaan en ook zullen klanten het regionale assortiment bij ons blijven aantreffen en dan tegen de laagste prijzen!", aldus de Laak.

De klanten kunnen er in ieder geval op rekenen dat zij vertrouwde gezichten aantreffen bij de omgebouwde Jumbo `De Laak'. Het team wordt ook uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan. Alle medewerkers krijgen een speciale opleiding om te leren werken met de Jumbo formule en de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de garanties waarmee Jumbo garandeert dat de beloften aan de klant worden waargemaakt. Voor het in een Jumbo jasje steken van de winkel, gaat een speciaal ombouwteam aan de slag samen met de medewerkers. "Klanten kunnen, tot het zover is, uiteraard blijvend bij ons terecht", zegt de Laak.

Ter gelegenheid van de opening, worden de klanten extra in de watten gelegd. Zowel algemeen directeur Frits van Eerd als formuledirecteur Colette Cloosterman- Van Eerd zien uit naar een samenwerking met de actieve ondernemer die de Udense markt prima bediend. Beide zullen dan ook op de dag, waarop Roland de Laak en zijn team de winkel openen, aanwezig zijn.

Ondernemer Roland de Laak en Jumbo Supermarkten

Ondernemer Roland de Laak heeft een gezonde winnaars mentaliteit. Mijn zijn team won hij eerder al vele prijzen. Zo werd hij Supermarkt van Brabant in het jaar in 2008 en won hij de interne winkelwedstrijd in 2010. De ondernemer leidt de winkel in Uden inmiddels al zes jaar.

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Eind 2010 is Jumbo uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door te samen met alle prijzen.
in- uitklappen