Rabobank Nederland

Mededeling Rabobank Ledencertificaten

Eerder is aangekondigd dat de huidige Rabobank Ledencertificaten zullen worden omgewisseld op 6 oktober 2011. In verband hiermee maakt de raad van bestuur van Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A. ("Rabobank Nederland") het volgende bekend.

Bij de omwisseling van Rabobank Ledencertificaten ontvangen de houders per ledencertificaat (1) een nieuw Rabobank Ledencertificaat en (2) het verschil tussen de intrinsieke waarde van een huidig Rabobank Ledencertificaat en het bedrag van ¤25. Dit verschil is naar verwachting ¤1,20 per RabRabobank Ledencertificaat. Rabobank Nederland onderzoekt de mogelijkheid om houders van Rabobank Ledencertificaten die bij omwisseling een nader te bepalen minimum bedrag in contanten hebben ontvangen, in de gelegenheid te stellen om ter hoogte van het bij omwisseling ontvangen bedrag nieuwe Rabobank Ledencertificaten te kopen.

Indien Rabobank Nederland besluit tot een dergelijke aanbieding, zal voorafgaand aan de omwisselingsdatum een prospectus algemeen verkrijgbaar worden gesteld. Het prospectus zal in dat geval de exacte voorwaarden van de aanbieding beschrijven.

Door de eventuele uitgifte als in dit persbericht beschreven neemt het uitstaande kapitaal aan Rabobank Ledencertificaten toe.

Het informatie memorandum betreffende de omwisseling van huidige Rabobank Ledencertificaten in (nieuwe) Rabobank Ledencertificaten d.d. 4 juni 2011 is verkrijgbaar via www.rabobank.nl/ledencertificaten.

Dit bericht dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod, noch als een uitnodiging tot het doen van een aanbod.




Rabobank Nederland