Ingezonden persbericht


Persbericht

Arie-Jan Mulder geeft

Bijbelstudies op vakantiepark

Van 28 juni tot en met 2 juli geeft Arie-Jan Mulder bijna dagelijks een Bijbelstudie over 'De Bergrede: God in ons' op vakantiepark De Betteld. Tijdens een verblijf kunnen mensen verder genieten van het prachtige landschap van de Achterhoek. Ze kunnen hier fietsen, wandelen en tot rust komen. Deze week valt buiten de drukke zomerweken.

Het thema waar Arie-Jan het deze dagen over heeft is ´De Bergrede: God in ons´. ,,De Bergrede lijkt een enorme verzameling van voorschriften die maar moeilijk te volgen zijn,´´ vertelt Arie-Jan, ,,maar is het waarschijnlijk dat Jezus zijn volgelingen een bijna onhaalbare taak oplegde?´´ In deze studie gaan gasten die vraag beantwoorden. ,,Midden in de bergrede staat het gebed ´Onze Vader´ en dat laat op een verrassende manier zien hoe heel die bergrede is bedoeld. Vanuit een directe samenhang met het Oude Testament van de Bijbel is het hart van de boodschap ´God in ons´. En dat brengt deze toespraak van Jezus ineens veel dichter bij ons.´´

Arie-Jan Mulder is in 1979 na tien jaar verslaving door het geloof genezen. Hij is nu lid van de Kerk van de Nazarener. Al meer dan vijfentwintig jaar preekt hij een geeft Bijbelstudies in allerlei gemeentes. Arie-Jan heeft twee boeken op zijn naam staan, namelijk ´Voorgangers, opmerkelijke volgelingen van Jezus´ en ´De ontdekking van het avondmaal´.

Meer informatie over deze bijbelstudiemidweek die mensen gratis kunnen volgen kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook een verblijf op De Betteld boeken.

Einde persbericht