TomTom


Maak verschillende stops onderweg met de TomTom App versie 1.8 voor iPhone

Jun 27 2011

Maak verschillende stops onderweg met de TomTom App versie 1.8 voor iPhone

~ De laatste versie van de TomTom App heeft de mogelijkheid om tot vijf stops binnen één reis te plannen. ~

Amsterdam, 27 juni 2011- TomTom kondigt versie 1.8 van zijn TomTom navigatie applicatie voor iPhone aan. De applicatie heeft voor het eerst de mogelijkheid om multi-stop routes te plannen. Hiermee krijgen bestuurders de mogelijkheid meedere stops maken op één route, door bij het plannen van een route tot vijf stop punten te definieren.

Multi-stop routes geeft de bestuurder de mogelijkheid om een trip te plannen naar een benzinestation en bijvoorbeeld een omweg om een vriend op te pikken als onderdeel van een langere reis. Hierdoor krijgt de bestuurder een accuratere geschatte aankomsttijd van hun eindbestemming en behoort het telkens invoeren van nieuwe bestemmingen tot het verleden.

De nieuwe applicatie geeft gebruikers de laatste kaart met de meest recente veranderingen van de wegen. Tomtom heeft daarnaast zijn vaste flitserdatabase geupdate zodat bestuurders veiliger kunnen rijden en bekeuringen kunnen vermijden met de meest up-to-date locaties.

"Bij TomTom willen we navigatie zo makkelijk mogelijk maken", zegt Corinne Vigreux, Managing Director Consumer bij TomTom. . "Wanneer gebruikers een aantal stops willen maken op hun reis dan kunnen ze de bestemmingen invullen aan het begin van hun rit. Multi-stop routes speelt in op de drukke levens die mensen leiden, het is efficienter om alles in één keer in te stellen. Deze nieuwe mogelijkheid maakt het rijden minder stressvol, meer aangenaam en bespaart het ook nog een klein beetje tijd".

De nieuwe versie van de TomTom App voor iPhone bevat alle mogelijkheden van de vorige versies, zoals:
o De snelste bewezen weg door het verkeer - door middel van TomTom HD Traffic, beschikbaar als een in-App aanschaf

o Minder bekeuringen door flitsermeldingen via TomTom flitsers, beschikbaar als een in-App aanschaf

o De meest accurate TomTom kaarten zonder dat er een mobiele verbinding noodzakelijk is.

o Dagelijkse gratis kaart updates via Map Share.

o Betrouwbare aankomsttijden op elk moment van de dag met de rijervaringen van miljoenen TomTom-gebruikers door middel van IQ Routes

o Duidelijke turn-by-turn navigatie tijdens het bellen met dank aan iOS Multitasking support

o Naadloze integratie met iPhone contacten, foto's, muziek, email en kalender. Het is ook mogelijk naar foto's te navigeren via navigate-to-photo

o TomTom's meest populaire stemmen,beschikbaar als in-App aanschaf.

Beschikbaarheid en prijs

De TomTom App voor iPhone v1.8 is aan te schaffen via de App Store. Continentale en regionale versies van de TomTom App zijn vandaag beschikbaar voor iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod touch gebruikers via www.tomtom.com/tomtom-app.

De TomTom app met kaarten van West Europa kost EUR69,99, de app voor de Benelux is beschikbaar voor EUR59,99. TomTom HD Traffic is een optioneel abonnement welke in-App kan worden aangeschaft.