Woningcorporatie Ymere

Ymere geeft jongerentalent in Stadsdeel West een kans

28-6-2011

Amsterdamse jongeren in West kunnen meedingen naar de Ymere Best of the West Beurs van 10.000,-.

Jongeren in Stadsdeel West worden uitgedaagd om mee te dingen naar de Ymere Best of the West Beurs. Ymere en het stadsdeel stellen een beurs van maar liefst 10.000,- ter beschikking voor de meest talentvolle jongere van het stadsdeel.

Talentontwikkeling
Jongeren tussen de 8 en 23 jaar kunnen zich aanmelden via de website www.ymerebestofthewest.nl. De criteria voor het talent dat ze hebben is heel breed. Het kan om zang of dans gaan, maar de jongeren kunnen ook talent hebben voor koken, schilderen of sporten. Uitgangspunt is dat de jongere zijn talent in de toekomst verder wil ontwikkelen en daar ook een opleiding voor wilt volgen.

Bij aanmelding op de website moet de jongere ook aangeven wat hij of zij met het prijzengeld wil gaan doen om dit doel te bereiken.

Prijsuitreiking
De jongeren plaatsen een You Tube filmpje over hun talent op de website. Ze kunnen hun fans vragen om een stem op hun inzending uit te brengen. Een deskundige jury kiest tijdens het Kijk op West festival in cultuurpark Westergasfabriek op zondag 11 september 2011, een uiteindelijke winnaar uit de drie deelnemers met de meeste stemmen.

Kijk voor meer informatie op: www.ymerebestofthewest.nl