Politie Midden- en West Brabant

Bewoner bedreigt huisbaas met mes

Tilburg, 28-06-2011 o De politie heeft gisteravond (27-06-2011) in de Vredeman de Vriesstraat een 26-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 28-jarige huisbaas te hebben bedreigd. De man is in het belang van het onderzoek ingesloten.

De politie ontving rond 22.00 uur de melding van een bedreiging. Die had plaats gevonden in een woning aan de Vredeman de Vriesstraat. Agenten namen poolshoogte en troffen op straat de 28-jarige
kamerverhuurder aan. Hij vertelde dat hij die avond een kamerhuurder wilde aanspreken naar aanleiding van overlastmeldingen. Buurtbewoners hadden geklaagd dat de huurder op straat meerdere keren met een mes gezwaaid had. Tijdens het gesprek pakte de 26-jarige huurder een mes en dreigde daarmee de verhuurder dood te steken. Het lukte de 28-jarige de woning zonder kleerscheuren te verlaten. Op het moment dat de verhuurder het verhaal aan de politie deed, kwam de 26-jarige naar buiten. In één van zijn zakken had hij een broodmes. De man is aangehouden en het mes in beslag genomen.

Laatst gewijzigd 28-06-2011 10:41 | © Regio Midden en West Brabant |