Gemeente Echt-Susteren


Inloopavond Koningsbosch op 28 juni 2011

De gemeente en Woongoed 2-Duizend organiseren op 28 juni a.s. een inloopavond voor de inwoners van Koningsbosch over de plannen rond het Koningsplein, de Philips II straat en de Kapl. Verdonschotstraat. Deze plannen zijn inmiddels uitgewerkt en de gemeente en Woongoed 2-Duizend geeft u de kans de plannen te komen bekijken. Locatie is het voormalige Klooster aan de Kerkstraat. U bent van harte uitgenodigd!

Â

De avond bestaat uit twee gedeelten

18.30 - 19.30: Tijdens dit gedeelte zijn speciaal de bewoners van het Koningsplein en een deel van Op de Driessen, die direct woonachtig zijn aan het plein, uitgenodigd de tekeningen te komen bekijken en vragen te stellen over de uitvoering.

20.00 - 21.30 Vanaf 20.00 uur kunnen de overige inwoners van Koningsbosch de plannen en tekeningen komen bezichtigen.

Â

De gehele avond is er een team van deskundigen aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Â

Nieuwe plannen

De gemeenteraad heeft in april besloten een aantal wijzigingen door te voeren in het Dorpsontwikkelingsplan Koningsbosch. De belangrijkste wijziging is het niet laten doorgaan van de nieuwe BMV en in plaats daarvan het renoveren van de gymzaal en het gemeenschapshuis Oos heem.

Daarnaast heeft de gemeenteraad besloten het Koningsplein her in te richten en op het plein een buurtsuper en 4 tot 6 woningen te bouwen, de Philips II straat op te knappen net als een deel van de Kapl. Verdonschotstraat.

Â