Gemeente Lelystad

Promotie woonmogelijkheden Lelystad tijdens Bataviahavendagen

Donderdag 23 juni 2011

Woningen in aanbouw in Warande

Zaterdag 25 en zondag 26 juni, van 10.00 tot 18.00 uur, staan City Marketing Lelystad, gemeente Lelystad en diverse makelaars met een stand tegenover het Havenkantoor in de Bataviahaven om de woonmogelijkheden binnen Lelystad te promoten van zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Diverse mogelijkheden

Iedere bezoeker die geĂŻnteresseerd is in de woonmogelijkheden binnen Lelystad, kan hier terecht voor vragen. In de stand is informatie te vinden over de woonmogelijkheden van nieuwbouwprojecten, bestaande bouw en kavels. Lelystad biedt diverse mogelijkheden als het gaat om het realiseren van een droomhuis op vrije kavels voor particulieren (particulier opdrachtgeverschap) en groepen (collectief particulier opdrachtgeverschap). De nieuwbouwprojecten zijn voornamelijk te vinden in het Hanzepark en Warande. Kavels zijn onder andere te koop in Galjoen, Jol, Schoener-west en Warande. De bestaande bouw die te koop staat, is verspreid door heel Lelystad.

Lelystadse ansichtkaart

Op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur gaan twee studenten ansichtkaarten en bellenblazen uitdelen. Bezoekers krijgen ook bij dit evenement de kans om een groet te brengen naar vrienden en familie met een ansichtkaart waarop de campagnebeelden van `Lelystad geeft lucht' staan, zoals 'onze huismus'. De brievenbus waar de ansichtkaarten in kunnen worden gedaan, staat in de buurt van de tent. City Marketing Lelystad zorgt voor verzending van de ansichtkaarten.

Deelnemende makelaars

De deelnemende makelaars zijn Makelaardij Van der Linden, Sinke Makelaardij Lelystad, Holtmaat Makelaardij, Kam & Bronotte (Markt) Makelaars, De Boer de Actieve makelaar en AB wonen Makelaars. Ja