FloraHolland


Plantenverkoop krijgt extra boost op AxiPlaza

FLORAHOLLAND (24 juni 2011) - De plantenhandel kreeg gisteren een extra boost tijdens de AxiPlaza van FloraHolland Connect in het Tropical Plant Center in Naaldwijk. 50 kwekers presenteerden hier aan meer dan honderd bezoekers hun groene kamerplanten en actieproducten. Kwekers brachten persoonlijk hun producten aan de man onder het genot van een hollandse nieuwe. Naast kwekers van groene kamerplanten en verschillende actieproducten als bloeiende kamperplanten en tuinplanten, waren ook veredelaars aanwezig.

Jacco Huibers van Amigoplant was aanwezig met zijn succulenten en vetplanten. :"AxiPlaza is laagdrempelig voor kweker en koper. Dat maakt de beurs zeer geslaagd", aldus Huibers. De lokatie met de hoge tropische bomen gaf de AxiPlaza een extra sfeertje.

FloraHolland Connect brengt markt dichterbij
FloraHolland Connect organiseert regelmatig Plaza's waarbij in een kleine setting kwekers hun producten aan kopers presenteren. Ook geĂŻnteresseerd in extra promotie via FloraHolland? Bespreek de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie in Aalsmeer en Naaldwijk en de Plaza's met uw contactpersoon of neem contact op met FloraHolland Connect info via T +31 (0)174 635555 T +31 (0)297 393888 E connectinfo@floraholland.nl.