IOB groeit weer verder door

Persbericht van Ingenieursburo IOB B.V.

Oudewater, 24-06-2011

Promad-IOB te Oudewater groeit door naar een multidisciplinair ingenieursbureau, als onderdeel van Holding IOB B.V. Vanaf vrijdag 1 juli a.s. gaat Eckhart BJKA Engineering namelijk verder onder de naam Promad-IOB. Zowel de activiteiten, als het personeelsbestand van Eckhart BJKA Engineering blijven ongewijzigd. Hiermee versterkt Promad-IOB haar constructieafdeling fors, wat ten goede komt aan de continuering van de totale organisatie.

Sinds 1 januari 2011 is Promad-IOB aangesloten bij IOB. Daarmee heeft IOB, naast de vestigingen in Hellevoetsluis, Dordrecht en Rotterdam, ook een vestiging in Oudewater erbij gekregen. Met deze uitbreiding is een begin gemaakt met de groei van de IOB-organisatie in het midden van het land. Errol Ooft van IOB: 'Dit is een grote stap voorwaarts voor onze vestiging in Midden - Nederland. Niet alleen de professionalisering maar zeker ook de servicegerichtheid nemen met deze actie toe'.
Rob Stekelenburg van Promad-IOB: 'Ik ben er zeker van dat we ons met deze stap hebben versterkt. Promad-IOB kan haar opdrachtgevers nu een nog breder pakket aan constructieve diensten aanbieden, vanuit haar eigen vestiging. De opdrachtgevers van Eckhart BJKA Engineering zijn dan ook meer dan welkom bij onze organisatie'.

*

Links:
http://www.promad-iob.nl



Razende Robot Reporter