Provincie Noord-Brabant


23 juni 2011

Brabant Magazine vanaf nu online

De provincie Noord-Brabant begint een digitaal magazine. Brabant Magazine. Het digitale magazine komt vier keer per jaar uit en is gratis. Abonneren kan met 1 muisklik via www.brabant.nl/magazine. De eerste is vandaag verschenen.

Brabant Magazine is interactief, informatief en inspirerend. Veel beeld, veel beleving, veel Brabant. Geen lappen tekst en complete rapporten, maar korte, heldere boodschappen. De onderwerpen komen uit de Agenda van Brabant en het bestuursakkoord Tien voor Brabant. Van het bestuursakkoord tot biodiversiteit, van de B5 steden tot het boerenleven. Doelgroepen zijn medeoverheden, maatschappelijke organisaties én het bedrijfsleven. Meelezers zijn de pers, medewerkers van de provincie Noord-Brabant, Brabantse politieke partijen en andere Brabanders.

Voor de provincie is een online magazine nieuw. Voor de Brabantse lezers ook. Het digitale Brabant Magazine komt in plaats van de papieren versie, die is uitgegeven tussen 1998 en 2010. De provincie Noord-Brabant loopt als regionale overheid met een volwaardig digitaal magazine voorop in communicatieland, zoals dat ook het geval is met internet, videopersberichten en de digitale zuilen bij de ingang van het provinciehuis. 'In Brabant hebben we innovatie hoog in het vaandel. Daar hoort ook een innovatieve overheid bij, die op moderne manier communiceert', aldus Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken en Bestuur.



Provincie Noord-Brabant