KNHS

Oefenspringen voor KWPN Paardendagen op KNHS-centrum 23 juni 2011
oefenspringen

Ermelo (KNHS) Dinsdag 2 en woensdag 3 augustus krijgen ruiters een mooie gelegenheid om hun paarden voor te bereiden op de KWPN Paardendagen. Deze worden van 8 tot en met 12 augustus gehouden op het KNHS-centrum in Ermelo. Ruiters krijgen tijdens het KNHS Oefenspringen de mogelijkheid om hun paard of pony te trainen in een wedstrijdentourage.

Ook is het mogelijk in een klasse hoger of lager te starten dan het wedstrijdniveau waarin de combinatie startgerechtigd is. Het outdoorterrein is opgedeeld in twee pistes, met respectievelijk de klassen BB en B, L en M, Z en ZZ.

Voor paarden gaat het oefenspringen dinsdag 2 augustus vanaf 09.00 uur van start met het BB springen. In de loop van de middag worden de hindernissen aangepast voor de meer gevorderde combinaties. Woensdag 3 augustus start het programma om 08.00 uur met het M springen. aansluitend kunnen de ruiters starten in de klasse Z en ZZ. De ring sluit woensdag om 12.00 uur. De kosten bedragen 8,- per parcours per combinatie.

Op donderdag 4 augustus kunnen de ponyruiters onder begeleiding van de bekende springtrainer Egbert van Roekel aan de slag. Het oefenspringen start dan om 13.30 uur met de klasse BB. Kosten bedragen 10,- per parcours per combinatie.

Deelnemers dienen een correct trainingstenue en een veiligheidshelm te dragen. Ze kunnen zich aanmelden via de e-mail onder vermelding van voornaam, achternaam, persoonsnummer, naam paard / pony en welke klasse / categorie. Het adres van het KNHS-centrum is: De Beek 125, Ermelo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de KNHS, afdeling Accommodaties. Het telefoonnummer is (0577) 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl.